Elitidrott

Vill du nå den absoluta toppen inom din idrott? Jag har kunskapen och kontakterna att hjälpa dig dit!

Jag har testat, tränat och behandlat tusentals atleter, allt ifrån vanliga motionärer i alla åldrar till den absoluta junior och senioreliten inom en mängd olika idrotter men framförallt inom fotboll och hockey. Det här har gett mig unika möjligheter att se vad som skiljer mellan dem som lyckas att nå toppen inom sina idrotter mot de som faller bort. Det är tydliga mönster som visar sig varje gång. Och det bästa är att dessa ojämlikheter går att jobba bort och förbättra så att just du kan nå din fulla potential och etablering inom toppen.

Vill du bli en toppatlet så slösa inte bort år på felaktig ineffektiv träning som bara leder till skador och uteblivna resultat. Låt mig hjälpa dig på rätt väg redan nu så att du kan bli den toppatlet som du förtjänar att vara. Jag som kiropraktor specialiserad på elitidrott kan upptäcka det som de flesta andra inte kan samt att jag har verktygen att fixa till det.

Jag har ett nära samarbete med de bästa fystränarna i branschen med erfarenheter från bl.a. NHL, de stora fotbollsligorna i Europa och ATP-touren. Samtliga instruktörer jag samarbetar med har minst en femårig relevant universitetsutbildning samt erfarenhet av att jobba med elitidrott på absolut högsta nivå med goda resultat.

Jag samarbetar med några av de främsta agenterna i Sverige inom hockey, fotboll och tennis.

Så kan jag hjälpa dig att nå toppen inom din idrott.

–          Genomgång av din nuvarande situation för att ta reda på vad som behövs jobbas med. Utefter fynden så tas en helhetsplan fram. Självklart kan denna plan anpassas efter hur mycket du vill satsa på den men för ett optimalt resultat så bör du följa den fullt ut.

–          Lägg hela din fysträning hos mig och mina samarbetspartners och få den rätta träningen för just dig. Tränar du fysträning i grupp så kommer du aldrig att kunna få träningen anpassad efter dina behov och du kommer därmed få svårt att bli bättre än gruppen du tränar med. Träningen hos oss håller absolut världsklass och följer den senaste forskningen. Vill du ha unika träningsmöjligheter att träna som ett proffs för att kunna bli ett proffs? Då är det här lösningen för dig.

Mina erfarenheter från olika idrotter.

–          Hockey. Jag har jobbat med spelare ifrån bl.a. NHL, AHL, KHL, SHL samt flertalet ungdomslag.

–          Fotboll. Erfarenhet av att jobba med spelare ifrån proffsligor i Europa och Allsvenskan. Jag har jobbat mycket med ungdomslag och enskilda spelare med bland annat skadeförebyggande och prestationsförbättrande träning samt tester.

–          Innebandy. Storvreta IBK herrar. 2015-2019. Del av ledarstaben på matcherna, huvudansvarig för medicinska funktionen och individuell fysträning. 3 Sm-guld på 4 säsonger under samarbetet!

–          Tennis. Behandlat spelare från ATP och WTA tourerna. Jag jobbar mycket med ungdomar som behöver få ordning på obalanser som leder till skador i framför allt axlar och underarmar. Jag har tidigare varit en del av det medicinska teamet hos Good To Great, världens bästa tennisakademi. http://www.goodtogreatworld.com/

–          Kampsport. Boxning, BJJ, MMA och Thaiboxning m.m. Jag har utvecklat revolutionerande metoder för att effektivt öka slagstyrka och rörlighet.

–          Friidrott. Jag med friidrottare ifrån alla friidrottsgrenar med skadeförebyggande och prestationsförbättrande träning.

Boka tid

För tidsbokning ring 073-527 38 55.

Jour

Jourtider finns kvällar och helger för akuta besvär, pris 600 kr per behandling. Ring mig på telefon 073-527 38 55 för bokning av jourtider kvällar och helger.

Kontakt
Leg kiropraktor Mattias Hillesö
telefon: 073-527 38 55
mattias@hillesokiropraktik.se
Besöksadress:

Rudbecks väg 143c
Sollentuna, Edsberg.

Visa karta