Om mig

kiropraktor

Jag heter Mattias Hillesö och är av socialstyrelsen legitimerad kiropraktor efter att ha genomgått en femårig kiropraktorutbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan samt genomfört praktiktjänstgöring inom hälso- och sjukvården. En kiropraktor är en specialist på akut och kronisk smärta i rörelseapparaten.

Jag har valt att specialisera mig mot idrotten som kiropraktor både när det gäller att behandla skador och skadeförebyggande träning. Jag jobbar även mycket med prestationsförbättrande träning för att få atleten starkare och snabbare. På grund av mina kunskaper inom idrottsmedicin och träning så handplockades jag till Ultimate Performance för att jobba med idrottare ifrån knattenivå ända upp till elitnivå inom en mängd olika idrotter enligt devisen ”stark, snabb och skadefri”. På referenslistan så finns bl.a. hockeyspelare från NHL, KHL och SHL, tennisspelare från ATP- och WTA-tourerna och fotbollsspelare från Allsvenskan och proffsligor i Europa m.m.

Mina kunskaper inom idrottsmedicin appliceras med stor framgång även på folk med yrkesrelaterade skador och problem. Arbetsskador och överbelastningsskador behandlas och rehabiliteras med stor framgång på ett liknande sätt som en idrottsskada. Även på arbetsplatsen och i hemmet så kan risken för skador och smärta minskas med förebyggande träning.

Jag har ett medlemskap i Kiropraktiska Föreningen Sverige (KFS). Medlemskapet innebär strikta etiska regler och krav på kvalitetssäkring och vidareutbildningar. Medlemskapet ger även en heltäckande patient- och ansvarsförsäkring. Med andra ord så är du i trygga händer hos en KFS-ansluten kiropraktor.

Som terapeut så letar jag alltid efter orsaken till problemet istället för att bara behandla symtomen.

Boka tid

För tidsbokning ring 073-527 38 55.

Jour

Jourtider finns kvällar och helger för akuta besvär, pris 600 kr per behandling. Ring mig på telefon 073-527 38 55 för bokning av jourtider kvällar och helger.

Kontakt
Leg kiropraktor Mattias Hillesö
telefon: 073-527 38 55
mattias@hillesokiropraktik.se
Besöksadress:

Rudbecks väg 143c
Sollentuna, Edsberg.

Visa karta